MAT PILATES GRUPAL


A les classes de Pilates Mat es practiquen els exercicis de Pilates partint des de la musculatura del "Core o Centre".
El Core ("mansió del poder" o "power house") és el conjunt muscular que engloba la musculatura central del cos, associada a sostenir, movilitzar i donar estabilitat a la columna vertebral.
A Biofusió, realitzem classes en grups reduïts, d'aquesta manera en assegurem que els alumnes realitzen sempre els exercicis de manera correcta.

Les classes de Pilates Mat les pot realizar qualsevol persona independentment del seu nivell físic.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

ENTRENAMENTS PERSONALITZAT


Els entrenaments personals s'adapten 100% a les teves necessitats. Els entrenaments personals són el millor mètode d'autouperació amb exercicis guiats i adaptats a cada alumne.
Està demostrat que el Mètode Pilates constitueix un sistema eficaç d'entrenament de la salut, ideal per a la prevenció i alleujament de patologies múscul-articulars; tonifica els músculs d'una manera excèntrica, dotant al teu cos de més elasticitat, i per tant, de millor qualitat de moviment.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

ABDOMINALS HIPOPRESSIUS
(GRUPAL)


Els abdominals hipopressius són un métode d'entrenament que ajuda a reforçar el sòl pèlvic, la musculatura abdominal i els estabilitzadors de la columna. Ens ajuden a reduïr el perimetre abdominal, evitar problemes renals i pèrdues d'orina i reforçar tota la zona central del cos mitjançant la tècnica respiratoria abdominal hipopressiva.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

CLIENTS ONLINE
TRADUIR