CLASSES

MAT PILATES GRUPAL


A les classes de Pilates Mat es practiquen els exercicis de Pilates partint des de la musculatura del "Core o Centre".
El Core ("mansió del poder" o "power house") és el conjunt muscular que engloba la musculatura central del cos, associada a sostenir, movilitzar i donar estabilitat a la columna vertebral.
A Biofusió, realitzem classes en grups reduïts, d'aquesta manera en assegurem que els alumnes realitzen sempre els exercicis de manera correcta.

Les classes de Pilates Mat les pot realizar qualsevol persona independentment del seu nivell físic.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

ENTRENAMENTS PERSONALITZAT


Els entrenaments personals s'adapten 100% a les teves necessitats. Els entrenaments personals són el millor mètode d'autouperació amb exercicis guiats i adaptats a cada alumne.
Està demostrat que el Mètode Pilates constitueix un sistema eficaç d'entrenament de la salut, ideal per a la prevenció i alleujament de patologies múscul-articulars; tonifica els músculs d'una manera excèntrica, dotant al teu cos de més elasticitat, i per tant, de millor qualitat de moviment.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

CIC (COS I CONSCIÈNCIA)


Mantenir-se en forma al llarg dels anys és indispensable per una salut postural i física. A les classes de Cos i Consciència ens centrem amb la respiració, la mobilitat articular, la consciència corporal i els estiraments amb exercicis bàsics i adapatats al nivell dels alumnes per mantenir el cos en bon estat físic tinguis l'edat que tinguis.

Classe enfocada principalment a persones majors de 60 anys.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

HATHA IOGA


El ioga és una pràctica de 5.000 anys d'edat, que es realitza per un munt de gent. Se segueix evolucionant a través dels anys per satisfer les necessitats de cada individu. El Hatha ioga és una part del raja ioga. El que en general es coneix com ioga, és a dir el ioga de postures, en realitat fa referència al hatha ioga, que és el mètode de ioga que treballa en cos físic per facilitar la meditació i que involucra el despertar de l'energia vital (prana ) en el cos.
El hatha tradicional incorpora postures per incrementar la flexibilitat i fortalesa, exercicis de respiració (pranayama), neteges, i tancaments energètics (bandhas) i postures de mans (mudras) per dirigir i potenciar prana. El hatha ioga lliga la respiració amb el moviment, l'equilibri de contraris i la neteja i revitalització dels canals energètics del cos. Avui s'empra el terme per a denominar simplement una pràctica de postures pausada i profunda. És una molt bona introducció al ioga, ja que és la base dels altres estils de ioga físic.


APUNTAT HORARIS Y PREUS

TRADUIR